Kökshjälp för montering av kök

För Proffs eller Hemmafixare

Kökshjälp för montering av köksskåp. Oavsett om du är Proffs eller bara ska sätta upp ett kök, så är detta ett utmärkt hjälpmedel. Jag, Ove Cederberg, är byggnadssnickare sen slutet på -60 talet. Nu anställd på Brantås bygg som är under Ikano bostad. Vi bygger flera Hyreshusområden med drygt 100 lägenheter vardera. Det blir många kök att montera upp. Bara i ett område kan det vara över 100 kök att montera upp och vi sparar mycket tid och även våra ryggar och vi har båda händerna fria då vi skruvar upp skåpen. Vi har nu haft monteringsstöden på många stora byggen.

Vi har fått mycket beröm och förfrågan om hur vi gjort, för att klara det så fort och bra på de senaste byggena. Först och främst är det förmodligen ett bra snickarteam, men med köksstöden går det mycket fortare och smidigare, sparar ryggen och händerna fria.

Ingen som provat dem, vill nu vara utan montagestöden.

Vi har referenser.

Vi kommer gärna ut på bygge och visar Montagestöden om ni är intresserade.

Montagestöden visas också på KÖKSUTSTÄLLNINGEN vid Deromes Filial i Mölndal, där ni även kan göra er beställning av montagestöden.

 

BESKRIVNING

Börja med att dra en linje på väggen ca 1,40m upp, underkant där köksstommarna på överskåpen ska vara.

Sätt 2 stöd på golvet mot väggen, ett i vänster hörn och ett till höger.Lägg i en rätskiva i klykan på stöden. Stöden går lätt att justera till valfri höjd, ca 1,40m. Sätt sen upp skåp 1 i hörnet och fäst i väggen. Lyft upp skåp 2 och fäst i skåp 1 o.s.v. När "Alla" skåp står på rätskivan så justera måttet och fäst alla skåpen i väggen. Ni har händerna fria och stöden med rätskivan håller alla skåpen.

De här stöden fungerar utmärkt även om det finns rör och ledningar i vägg och golvvinkeln.

Stöden är också mycket lätta och smidiga att bära med sig.

Normalt så sätter vi överskåpen först, så slipper underskåpen stå ut och vara ivägen, för de är ju bredare. Vid renovering eller när det är speciella bänkskivor, så sätter vi underskåpen först och då kan lillebror (lilla stödet ,se bild under fliken FOTO) vara bra att sätta på bänken istället, när vi monterar överskåpen.

PROVA DU OCKSÅ

Välkommen att höra av er.

Vi tar emot beställningar på monterings-stöden se kontaktsidan.

Email: priscillagarden@live.se

Se gärna "KONTAKT-sidan" för mer info.